BITheory

Informatikai szolgáltatásaink

BITheory

Web.-fejlesztés,-üzemeltetés:
Testre szabott, keresőoptimalizált weboldalakat készítünk. Szakembereink gondoskodnak az Ön számára legtetszetősebbnek ítélt design egyediségéről.
Az Ön igényeinek megfelelően tervezzük meg, és építjük fel webtartalmát. Átalánydíjas konstrukcióban akár 50%kedvezménnyel vásárolhatja meg weboldalát.

Webszolgáltatások saját Domain
Már az első lépéseknél teljes körű tanácsadással, és útmutatással segítünk Önnek. Amennyiben saját Domain névre van szüksége mi regisztráltatjuk,
tároljuk és üzemeltetjük az elkészült weboldalát. Adatmentést, FTP, Tárhely, E-mail szolgáltatást és 0-24 órás elérhetőséget biztosítunk!
Számítógép konfigurációk
Helyszíni vagy telefonos felmérés alapján készletről vagy egyedi speciális építésű gépeket rendelésre tervezünk, építünk, helyszíni beüzemeléssel. Meghibásodott számítógépét akár helyszíni felméréskor, akár laborkörülmények között bevizsgáljuk, és javítjuk. Szerződött partnereinknek akár csergépet is biztosítunk.
Rendszerüzemeltetés
Megoldjuk, mielőtt Ön észrevenné! Helyszíni és távoli rendszerüzemeltetést végzünk; 1-2 gépestől a kiterjedt hálózatokig. Paraméterezett, automatizált riasztásokkal, előrejelzésekkel óvjuk Önt és rendszerét a kellemetlen meglepetésektől. Rendszeres, megelőző karbantartással, korlátlan, azonnali és garantált hibaelhárítással javítjuk komfortérzetét. A teljes informatikai rendszer üzemeltetését ránk bízhatja, informatikában profik vagyunk. Profi IT csapat támogatását élvezheti főállású informatikusok alkalmazása nélkül. Ön dönti el, hogy szeretne-e a jelenleginél jobb megoldást!
Felhasználó támogatás
Azonnali segítségnyújtás a nap 24 órájában, korlátlan helyszíni és távoli támogatást biztosítunk.
Bárhol, bármilyen munkafolyamat közben elakad, hívjon minket, írjon nekünk, dedikált, nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink azonnal segítenek mindenben.
Amennyiben szeretne azzal foglalkozni, ami igazán fontos az Ön számára, úgy remek lehetőséget kínálunk. Szolgáltatásunk tehermentesíti Önt az informatikai döntések alól.
Időnként elakad egy-egy feladat megoldásában? Vagy új feladat van amihez szükséges egy megbízható informatikai partner? Keressen minket bizalommal, szakembereink szívesen segítenek!
Oktatás
Akár otthonában, akár oktatótermünkben szívesen fogajuk.
Tematikus oktatási programjaink segítenek Önnek a hétköznapok informatikai világát közelebb vagy éppen biztos távolba helyezni.
Személyreszabott online oktatást is tartunk elektronikus tananyaggal kísérve. Akár egy konkrét munkafolyamatra vonakozólag melyben elakad, hívjon minket, írjon nekünk, dedikált, nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink azonnal segítenek mindenben.
Amennyiben szeretne azzal foglalkozni, ami igazán fontos az Ön számára, úgy remek lehetőséget kínálunk.
Hamarosan:
A hétköznapok biztonsága, avagy nem minden arany ami fénylik címmel indítunk általános alapismeretekről előadást.
Projekt menedzsment, tanácsadás
Az informatikai fejlesztések sok esetben egy egyszeri, jól elkülöníthető projektet jelentenek.
Mi részt veszünk cége életében oly módon is, hogy az informatikához kapcsolódó szolgáltatások folyamatait és a többi szolgáltató munkáját is koordináljuk, összehangoljuk a tökéletes eredmény és összkép érdekében. Ezzel nem csupán egy szolgáltatója, hanem „A” szolgáltatója leszünk az Ön érdekében!
Adatmentés, archiválás
Az ügyfeleink elektronikusan tárolt adatai a legfontosabbak! Mindenhol többszörösen hibatűrő tárolókat alkalmazunk, amiket folyamatosan, napi 24 órában monitorozunk. Az adatokat rendszeren fizikailag más tárolókra mentünk és földrajzilag is más helyen, elzártan őrizzük. Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk életében még soha nem fordult elő adatvesztés! Az archiválási, adatmentési stratégiát egyedileg alakítjuk ki, cége ügyviteléhet és igényeihez igazodva. A visszaállíthatóság fájl és e-mail szintű, az archiválási időszak lehet napi, heti, havi, éves és akár korlátlan is!
Bármi is történjen, az adatai nagy biztonságban vannak és garantáljuk visszaállíthatóságukat!
Virtualizáció
A jelenünk a jövőnk kapuja. Már évek óta a legjobb technikai és pénzügyi megoldás, amit kínálunk. A legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk, kizárólag neves gyártók termékeivel dolgozunk, magas szintű partneri kapcsolatok által. A virtualizációs technológiával időt és pénzt takaríthat meg, valamint hatékonyabbá és sokkal biztonságosabbá válik a munkavégzés. Gyors reakcióidő, magas rendelkezésre állás és határtalan rugalmasság a legfőbb jellemzői az így felépített informatikai rendszereknek.
Online szolgáltatások
A világban még gyerek cipőben jár, mi mindig egy lépéssel előbb járunk.
Ha nem szeretne többé komoly beruházásokat, válassza a felhőszolgáltatásainkat.
A legegyszerűbb apróságtól a legkomplexebb megoldásokig. Akár csak egy levélfiók, akár egy cég teljes informatikai rendszere az, amire szükséges van, mi mindent megoldunk Önnek beruházás és induló költségek nélkül. Hosszú távon ez az igazán költséghatékony megoldás!
Mobiltelefon
Együttműködő partnereink számára kínálunk versenyképes áron elérhető GSM szolgáltatásokat.